Längtan efter barmark

2015-02-25 // Kategori: Vardag
Idag är min längtan efter barmark extra stor. Snön ger mig ingen inspiration längre. Jag vill känna gruset under mina fötter, solen som steker försiktigt i ansiktet och andas in frisk vårluft. Jag behöver detta för att komma igång. Jag behöver detta för att få lust att träna, få lust att springa. 
 
Ikväll har jag suttit och funderat över vandringsleder. Om jag kanske ska fortsätta på Arnäsleden som jag gick 2 mil av under våren 2012. Eller om jag ska knalla hela Höga Kustenleden som jag hade som projekt i skolan, men som förstås aldrig blev av. Jag vill ut och upptäcka. Det känns som att det är dags att bjuda mig själv på en upplevelse. 
 
Ja, vi får se när jag har tid. Och vad som blir av.
 
 

Och så skymtas solen

2015-02-24 // Kategori: Torpet
 
Det är nu jag njuter som mest av vintern. Vårvintern är här och den perfekta kombinationen av vintervit snö och solsken visar sig allt oftare. Så vackert!

Pimpelfiske

2015-02-24 // Kategori: Äventyr
Igår trotsade vi kallgraderna och begav oss upp till Långtjärn. Vi hade faktiskt en helt ledig dag igår så vi beslöt oss för att göra någoting roligt av den :)
Efter att vi städat köket så gjorde jag iordning varm choklad och packade basturökt Jokkmokkskorv. Vi laddade med mycket kläder eftersom att det var närmare 20 minusgrader och strålande sol. 
Väl framme vid tjärnen satte vi oss ner på renskinnen (eller ja, vi fick slita med att borra upp ett fiskehål med den slöaste borren ever först) och väntade på den stora fångsten. Efter trettio sekunder fick jag napp och upp drog jag en liten rackare till abborre. Och det var ju såklart det enda vi fick på hela dagen. Men mysigt var det! Och så gjorde vi upp en härligt brasa och grillade korv. Det är kvalitetstid det! :)

→ Design: mslfoto.blogg.se